Unitrek Poprad

O nás 

Naše začiatky

UniTrek bol založený v roku 1998 s cieľom priniesť kvalitné bicykle a špičkové služby do Popradu. Začínali sme ako malá rodinná firma, kde sme každý deň pracovali s vášňou a odhodlaním. Naša láska k cyklistike nás poháňala k neustálemu zlepšovaniu a rozširovaniu našich služieb.

Dnes sme špecializovaná predajňa s bohatým sortimentom a odborným tímom, ktorý je vždy pripravený pomôcť. Naši zákazníci nás poznajú pre našu spoľahlivosť a individuálny prístup. Sme hrdí na našu históriu a na to, že môžeme byť súčasťou vašich cyklistických dobrodružstiev.

Individuálny prístup

V UniTrek veríme, že cyklistika je viac ako len šport – je to životný štýl. Ponúkame široký výber bicyklov a príslušenstva, ktoré splnia aj tie najnáročnejšie požiadavky. S naším odborným poradenstvom a kvalitným servisom budete vždy pripravení na každú jazdu. Navštívte nás v Poprade a presvedčte sa sami.

V priebehu rokov sme sa rozrástli a stali sme sa známym menom v cyklistickej komunite. Naši zákazníci nás oceňujú pre našu odbornú pomoc a široký výber produktov. Sme hrdí na to, čo sme dosiahli, a tešíme sa na ďalšie roky, počas ktorých budeme môcť slúžiť vám, našim verným zákazníkom.

Prečo Unitrek?

  • Kompletný servis bicyklov – poskytujeme profesionálny servis všetkých typov bicyklov, aby ste mohli bezpečne a pohodlne jazdiť.
  • Dlhoročná tradícia – sme na trhu už viac ako 20 rokov a našu vášeň pre cyklistiku prenášame aj na našich zákazníkov. Stále sme rodinnou firmou.
  • Kvalitné doplnky – ponúkame široký výber doplnkov od svetových značiek ako Alpina, Lezyne, Shimano a ďalších.
  • Špecializovaná predajňa – sme špecializovaná cyklopredajňa, kde nájdete všetko pre vaše cyklistické potreby na jednom mieste.
  • Autorizovaný predajca – sme autorizovaným predajcom slovenskej cyklo značky CTM, čo zaručuje kvalitu a spoľahlivosť našich produktov.
  • E-bike ready – naša predajňa je pripravená na budúcnosť s e-bike ponukou a príslušenstvom.
  • Lokalita v Poprade – sme lokálne umiestnení v Poprade, čo znamená, že sme vždy nablízku, keď potrebujete pomoc alebo servis.